luni, 5 iulie 2010

Toy Story


Pentru că anul acesta Moş Crăciun vine ori de câte ori găseşte câte ceva drăguţ pentru Matei iată că nici luna iulie nu face excepţie.

Bouncer-ul de uşă Tippitoes ne-a facut cu ochiul şi de aici până la momentul montării lui deasupra uşii camerei de nani nu a fost decât un pas săltat.





Pare să fie cea mai apreciată jucărie de până acum şi acesta nu este decât începutul. Alpinist scrie pe el :)

10 comentarii:

  1. super tare!
    nu exista tippitoes d-asta si pentru adulti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello! Aveti mare grija cu el ca deformeaza mersul rau de tot. Chiar cunosc un copil care a avut jucarie din asta si cand sa mearga ii venea sa topaie in loc sa paseasca. Nu va suparati pe mine pt parerea asta negativa. Aveti o minunatie de copil! Seamana leit cu Rodica!

    RăspundețiȘtergere
  3. G, merci pentru info si grija. Cum sa ne suparam? Mai, eu stiam ca tipul asta este mult mai recomandat decat premergatoarele carora le spun un mare NU!.Adica, p-asta l-am luat in cunostinta de cauza :D. Citeam ca se recomanda mai degraba mergatoarele statice, sau cel mult antemergatoarele. Oricum, strangerea mea de inima e legata si de presiunea asupra testiculelor si nu il lasam mai mult de 5 minute in 2 reprize, pe zi.
    Mai cercetez ce e si cu asta.
    Oricum, asta nu prea stimuleaza pasitul, nu asta am cautat, ci il stimuleaza sa stea la verticala, asta vad ca isi doreste foarte mult.
    Pup pentru tine si Vladut

    RăspundețiȘtergere
  4. Rulzao, daca selesao se antrenau cu tippitoezao nu mai scapau ei victoria cu portocala mecanica printre picioare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce distractie cu Mateiutu' :D
    Happy Happy Joy Joy

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau si eu covoras din ala dar n-am gasit!de undeeee??:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana, noi l-am primit de la ai mei. Parca l-au luat din Carrefour. Dar daca nu mai gasiti acolo, eu am mai vazut - in prima si ultima vizita facuta acolo - la Dragonul Rosu si ars.

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) merci, azi am vazut si eu in 3 locuri!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bouncer-ul de la Tippitoes are aceleasi contraindicatii ca orice alt saritor sau premergator , se recomanda folosirea lor pentru maxim 20 de min odata.Are insa avantajul ca poate fi folosit ca ham ulterior.
    Cautati pe google "saritor tippitoes".

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails