marți, 22 septembrie 2009

Căpitan la 19 luni


18:30 leghe sub nisip sau poveste pentru Mateicelmic ...

Întâlnirea de gradul zero nu a mai putut fi amânată și atunci, s-a produs. Stalkerii au lăsat la o parte camuflajul de blog și s-au arătat de după tufiș. S-au înfățișat mișelește, cu o mică întârziere orară în parcul Icoanei, cu tertipuri drăguțe de pluș și cu zâmbete mieroase, gata să-l vadă pe Matei în plină acțiune. L-au găsit pe căpitan la bordul vasului său dând de zor la cârmă și cu vasul ancorat la nisip.

Stupoare! Deși mic, Matei nu s-a lăsat impresionat de două siluete înalte și zâmbitoare. Ne-a întâmpinat cu o privire scurtă dar prietenoasă care a dat curaj și nisip la moară stalkerilor. S-a îndepărtat apoi în larg, vâslind agale diverse ambarcațiuni piratate și capturate din largul parcului. Pe lângă zona geamandurii, căpitanul a primit prizonierul de pluș bleu pe care l-a osândit imediat pe unul din vasele capturate pentru a-l abandona apoi nemilos în vasul lui de atac și locomoție.

Au urmat nenumarate vizite la cascadă, unde neînfricat încerca marea cu sarea (or, to try the sea with the salt, in pirate language).

Deodată, căpitanul a solicitat un pic de timp de odihnă, istovit după atâtea capturi. S-a desfătat liniștit în cabina personală cu o halcă de covrig și o dușcă de apă.

Apoi, temerar și neînfricat cum îl știm, căpitanul zări în larg un submarin științifico-fantastic. Era plin de butoane, facilități de navigare (chiar dacă pedalele erau un pic prea în față) și mare emițător de sunete marinărești.

La așa o captură nimic nu i-a mai stat în cale, astfel încât mămica posesoarei ambarcațiunii a fost imediat prinsă în năvod și înhămată la submarin.

Fermecătorul căpitan a încheiat vizita oficială cu părinții viitorului său omolog deschis unor noi relații de prietenie și colaborare.

Te salută căpitănește și te pupă cele două siluete camarade aka Bee si Razvan.




2 comentarii:

  1. Mama lu Matei e f bucuroasa ca v-a cunoscut si spera sa va mai vada pana pe X noiembrie. Matei e incantat de noul lui prieten albastru si va invita sa mai veniti sa il vedeti in exercitiul functiunii, la bordul navei sale. Promite ca va incerca sa lase deoparte treburile(drumurile) si sa va onoreze cu prezenta lui mai de aproape, desi nu se stie daca va reusi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, sa stii ca si noi suntem foarte incantati ca v-am cunoscut si suntem siguri ca odata avut obiectul blogului in mana o sa ne tot vedem. Si da! ne-am fi jucat si noi cu el mai mult dar n-am vrut sa il scoatem climatul navei sale. Data viitoare prindem mai mult curaj si ne vom juca pe cinste:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails