joi, 4 martie 2010

Floarea cu 7 culori


Din când în când ne mai apucă; am purtat nenumărate discuții cu prietenii cu tentă de remember. Un subiect aparte este desenul animat, sau mai bine zis "ce desene mai erau pe atunci...".

Ne amintim cu plăcere de seriale - și acum am să încerc să o iau oarecum cronologic și wannabe haios - precum Lecănoci de ța (OK, pentru mine tot "serial" este!), albinuța Maia, Zaieț Pagadi,Sandy Clop, Aventurierii spațiului, Țestoasele, Saber (ci nu Easy) Rider, Voltron, Ratonii,Denver - ultimul dinozuur, Strun(m)fii, chi chi chi son le Snorki, Căpitanul Planet, Cartea cărților... și multe altele.

Recunosc, nu am mai "jucat" demult "ce desene mai erau pe atunci..." dar acum câteva dimineți ne-a venit să cântăm pe ritmuri de desen animat spre amuzamentul lui Matei.




Spoilers: Dap, așa s-a nimerit dar se vrea a fi Floarea cu șapte culori. Măcar pe youtube să îi arătăm băiatului, când s-o face mai măricel... la ce prostii 2-D se uitau mami și tati. Sau poate că scot ăștia bluray 3-D toate sezoanele de la Lolek și Bolek... mai știi?!?

6 comentarii:

  1. of si cu sandybell cum ramane? aveam si coditele si picioarele betigase ca ale ei. my fav!
    mie mi se mai face dor si de Boris si de cantecul lui Sibip si de mastile cu personajele din cap. planet

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, am vrut io sa le mai rastalmacesc, sa sune mai funny...dar cum sa uitam de Sandy (Clop)? Am plans 2 zile pt ca nu am prins ultimul episod...eram in cantonament cu baschetul si aveam alt program :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar pe Mihaela o mai tineti minte? Comunistii aia tot timpul o taiau din program.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lidia o chema pe fata din floarea cu sapte culori. Frumos tare. Dar preferata mea ramane Sandy Bell. Fugeam de la joaca sa il vad, la 4 jum:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu era la 19:30? Pastila de desene animate de dinaintea somnului :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails